Jump to content
Get Synergy | Open a support ticket
Symless Forums
Markok89

ERROR: server refused client

Recommended Posts

Markok89

I have problem with this: on Client side : ERROR: server refused client with name "NameClient, on Server side : unrecognised client name "NameClient", check server config. 

I followed the instructions on the website and on the video clip from site and I could not connect my computers.... Both computers are Windows 10 64-bit. Desktop use lan, laptop use WI-FI.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Paul Suarez

Hi @Markok89. Please provide more details about your machines (OS, 32/64 bit, Synergy version installed, connected to the network via Ethernet or Wi-Fi, specify which one is the server). Also, post a screenshot of both machine's Synergy interface and the Server Configuration interface on your server machine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Markok89

Server: Windows 10 (64-bit) connected to the network via Ethernet 
Client: Windows 10 (64-bit) connected to the network via WI-FI.

Version of Synergy is the same on both pc. You can see on photo "version".

server.jpg

client.jpg

version.jpg

Edited by Markok89
first photo is server, second is client

Share this post


Link to post
Share on other sites
Paul Suarez
15 minutes ago, Paul Suarez said:

Server Configuration interface on your server machine

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Markok89

Server can't see the client

cnf.jpg

settings.jpg

adv.jpg

hot.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Paul Suarez

You'll need to add a screen on that server configuration interface and change the name to be the same as the screen name of your client machine @Markok89. You can refer to Getting started with Synergy knowledge base article for the initial configuration setup.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Markok89

I did do that, but server can't see the client (step 3 on Getting started for Server). Client side work properly , but server side is problem... I don't know is it about Firewall or something else.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Markok89

I solved the problem, thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites
Paul Suarez
1 minute ago, Markok89 said:

I solved the problem, thank you

Thanks for the update @Markok89. Can you share the steps you did for it to work? That might help others too. ^_^

Share this post


Link to post
Share on other sites
Markok89
30 minutes ago, Paul Suarez said:

Thanks for the update @Markok89. Can you share the steps you did for it to work? That might help others too. ^_^

In control panel in Firewall settings, I allowed to be in private and public network for Synergy  . And I followed the instructions that you sent me ( Getting started with Synergy  ) :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Paul Suarez

Great! Thanks for sharing this @Markok89. You rock!;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×
×
  • Create New...