K'Pro

Program quickly starts and stops, doesn't connect

11 posts in this topic

I dunno what's going on.  It keeps starting and stopping.  This is what it flashes every second or so, and it keeps pumping out more of this info every second.  What can I do?

 

[2018-11-21T18:27:31] INFO: starting zeroconf service
[2018-11-21T18:27:31] INFO: started zeroconf service
[2018-11-21T18:27:31] INFO: restarting zeroconf service
[2018-11-21T18:27:31] INFO: started zeroconf service
[2018-11-21T18:27:32] INFO: starting server
[2018-11-21T18:27:32] INFO: config file: /var/folders/hf/k45bf4957cv8xwfpfk8wd_cr0000gn/T/Synergy.ux1122
[2018-11-21T18:27:32] INFO: log level: INFO
[2018-11-21T18:27:32] INFO: drag and drop enabled
[2018-11-21T18:27:32] ERROR: failed to create quartz event tap
[2018-11-21T18:27:32] ERROR: process exited with error code: 11
[2018-11-21T18:27:32] INFO: detected process not running, auto restarting
[2018-11-21T18:27:33] INFO: starting server
[2018-11-21T18:27:33] INFO: config file: /var/folders/hf/k45bf4957cv8xwfpfk8wd_cr0000gn/T/Synergy.KM1122

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm on OSX Mojave and I'm trying to connect to Windows 10 over ethernet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@K'Pro Please follow an instruction below :

 

1. Reinstall from fresh

2. Remove the app from System Preferences' "Security & Privacy > Accessibility" list

3. Open the app

4. From System Preferences, enable Accessibility access, as requested

5. Back in Synergy, enable Auto Config (in Preferences)

6. Allow the client to connect (accept fingerprint on the client machine)

7. Configure server in client machine name.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@K'Pro I'd also add that if @Alexey Pilyaev's instructions don't work for you, that you could always try ensuring that all of the Synergy processes are running.

@Alexey Pilyaev @Daniel Alarcon What are all of the processes that are supposed to be running for Synergy?

I say this because of this one line in the log:

[2018-11-21T18:27:32] INFO: detected process not running, auto restarting

Do we think that it's synergy-service that's not running properly?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mine is doing the same thing on Windows 10.  It ran fine for several months and now it starts and stops and starts and stops over and over.  I have uninstalled it (v2.0.12) and reinstalled it.  I have it installed on 3 PCs and 1 Mac and it has worked fine until now on just this one PC.  HELP!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have same problem, My platform is Mac OS X Catalina, I cann't start as server and client. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2018/11/22 at PM8点44分, Alexey Pilyaev said:

@ K'Pro请按照以下说明进行操作:

 

1.重新安装

2.从“系统偏好设置”的“安全和隐私>可访问性”列表中删除该应用程序

3.打开应用

4.在系统偏好设置中,根据要求启用辅助功能访问

5.返回Synergy,启用“自动配置”(在“首选项”中)

6.允许客户端连接(接受客户端计算机上的指纹)

7.在客户端计算机名称中配置服务器。

This instructions don't work for me

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alexey's instructions worked for me as well. Two Macs with Catalina (Mac mini 2012 mid & MBP 2015 mid). Looks like a reset of the accessibility is key.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now