Nick Bolton

Issue: Unable to log in to Synergy 2 Beta

48 posts in this topic

1 hour ago, hooty said:

Daniel Alarcon (Symless)

Dec 2, 23:00 EST

Hi Mark,

The ETA for the login issue is not yet certain, devs estimate that January 2020 but is not a definite timeframe.

Sorry for the trouble.

Thanks,
Daniel

--
Daniel Alarcon
Synergy Team
Symless

so, just to clarify, you're prioritising working on an incremental update release that has no public scheduled release date over a live issue that prevents anyone connecting a new system to an existing Synergy 2 setup?

Share this post


Link to post
Share on other sites

This from a support ticket to me, Mark, from the Synergy Team member - Daniel Alarcon. They weren't responding to this forum but did respond to a support ticket.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Starting to wonder if I ask for my $$$ back if I will get it.  I paid for 1 and 2 (if I remember correctly) and no neither are sufficient to do what they had been doing.  Now with a known failing condition we get a reply that it will be January of 2020 before we get 'looked at'?  This is either a pervasive issue, in which they have a huge server side issue or they have something else that is going on that is preventing authentication.  If possible I would like to see if we can get something that allows us to locally tokenize systems so that we can at least get working again. 

 

Matthew

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry this is shite. I did get a reply to my post above (after all these days). I also got a quite frankly SPAM email asking my to up grade to Synergy 1 pro.

The annoying thing is the Beta is actually bloody good.

A new company needs to step in (I am looking) and just offer the same service. I would pay for it all again as long as I know it works, and there is support. I know little about Synergy (the company), but this would in any other world be commercial suicide? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Davey said:

so, just to clarify, you're prioritising working on an incremental update release that has no public scheduled release date over a live issue that prevents anyone connecting a new system to an existing Synergy 2 setup?

Yep - this is incredible, after the delay where we heard nothing at all.  I am WILLING a company to come along and offer similar product. Please Synergy, get your act together. You are telling me that you have no person that can be on the case, Thursday morning and sort this by 1200 Thursday lunchtime?? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Matthew Lavigne said:

Starting to wonder if I ask for my $$$ back if I will get it.  I paid for 1 and 2 (if I remember correctly) and no neither are sufficient to do what they had been doing.  Now with a known failing condition we get a reply that it will be January of 2020 before we get 'looked at'?  This is either a pervasive issue, in which they have a huge server side issue or they have something else that is going on that is preventing authentication.  If possible I would like to see if we can get something that allows us to locally tokenize systems so that we can at least get working again. 

 

Matthew

From my perspective the Beta works well, just not for new installs where you need the authentication that does not work. I paid for a beta, so I expect it to work. If it screws my system then that is my risk, but paying for it means it should at least install an be authorised?!  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Today I got this email from Synergy.

Synergy Logo

50% Off Synergy Pro Upgrades

Hi,

Did you manage to pick up any new computers or monitors in the sales?

To help you bring the awesome power of Synergy Pro to all your computers. We are offering 50% off all Synergy Pro upgrades, add Pro for just $4.50. 

Synergy Pro adds SSL/TLS encryption to ensure all sensitive data sent between your computers is secure. 

Upgrade Now
But hurry, our upgrade offer ends Wednesday 11th December.

Please forward this email to a friend in need and help bring computers together. 

The Synergy Team
Cool Jobs:
Looking for a C++, Node.js/React,
or UX job? We're hiring!
Tech Support:
Need help with Synergy?
Get in touch with us today.

 

I opened a ticket up a week or so ago and got an email today asking if I still needed help with the issue or they were going to close it.. 

But looking at the email, they are hiring! maybe that is why that can't answer! No one to fix it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 minutes ago, Derrick laForge said:

Today I got this email from Synergy.

Synergy Logo

50% Off Synergy Pro Upgrades

Hi,

Did you manage to pick up any new computers or monitors in the sales?

To help you bring the awesome power of Synergy Pro to all your computers. We are offering 50% off all Synergy Pro upgrades, add Pro for just $4.50. 

Synergy Pro adds SSL/TLS encryption to ensure all sensitive data sent between your computers is secure. 

Upgrade Now
But hurry, our upgrade offer ends Wednesday 11th December.

Please forward this email to a friend in need and help bring computers together. 

The Synergy Team
Cool Jobs:
Looking for a C++, Node.js/React,
or UX job? We're hiring!
Tech Support:
Need help with Synergy?
Get in touch with us today.

 

I opened a ticket up a week or so ago and got an email today asking if I still needed help with the issue or they were going to close it.. 

But looking at the email, they are hiring! maybe that is why that can't answer! No one to fix it?

yep - I got this is well - what a joke!!  I guess this is a small company - but this is a total embarrassment !   Just sort the beta authentication and all is forgiven (as its a good product )  

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Ionactive said:

From my perspective the Beta works well, just not for new installs where you need the authentication that does not work. I paid for a beta, so I expect it to work. If it screws my system then that is my risk, but paying for it means it should at least install an be authorised?!  

I don't disagree but when I bought 2 (also an owner of ver 1 pro) it was out of Beta.  They struggled with it for a bit then rolled it back to beta.  Now I know buyer beware, but to me even with with limited authentication and configuration problems I was happy with 2.x.  I could use it at home and at work and generally it would sort itself out across the 4 or 5 systems that I use it with (tho sometimes I know that I was on the system at home from work... would make the wife a bit crazy when I would to that remotely) but it was adaptable based on the fact that I change networks at least 2x per day with at least 2 systems that I carry with me.  Version 1 can not handle that without a server reconfiguration or creating an alias on the interface that comes up or using a cross over cable between the systems.  Tie that in with my companies policy to bird dog you if you have anything resembling SSLV3/TLS1.0/1.1 on a port (any port) and you can understand the frustration.

 

Give us a simple way of generating a token that we can put on the system so that it will authenticate and then we can add it to the working infrastructure that we , the end users  have on hand, and I will be fine.   It just pisses me off that we have an app that we have paid for that we can't activate and no on give a shit about it. 

 

Matthew 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm experiencing the same issue, but only with a new install on a new Linux Mint 19.2 Cinnamon install.

The 2.0.12-beta works fine for my Windows 10, existing Linux Mint 19.2 Mate install.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Done some playing around....

The logging with symless is not returning the userid, profileid and screenid correctly.

I found the install that was working and copied the config values over to the new install and it all works :)

Will see if I can decode the response from the v1.api.symless.com call to see if there is a logic to get the screenid, profileid and userid values correctly, but Christmas Concerts beckon.

Nick, can you share the code or repo and I'll see if I can fix it for you?

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK - I thought it was just me... Feeling better now... I think it's something local - the problem is in the background service - it's failing to start (use the event viewer->Windows Logs->Application)

The description for Event ID 0 from source synergy-service-controller cannot be found. Either the component that raises this event is not installed on your local computer or the installation is corrupted. You can install or repair the component on the local computer.

If the event originated on another computer, the display information had to be saved with the event.

The following information was included with the event:

synergy-service-controller
Detect Synergy service is not running, restarting

Perhaps it's a windows update (or a visual studio update). the error is a low-level library call failure. (I'm a software developer, and know the pain they must be under).

I think I'll repave my machine and see what update etc is killing it.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

to say that this piece of crap is useless is an understatement. the v1. don't connect in either server or client mode, and v2 is useless. AND YOU NEED A MONTH TO PROVIDE A PATCH, WHAT THE FUCK.... DEFINITELY ASKING FOR A REFUND AND GOING BACK TO TEAMVIEWER.... THIS SHIT SUCKS BIG TIME

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
 
 
 
 
On 12/4/2019 at 7:02 PM, dreffed said:

 

I found the install that was working and copied the config values over to the new install and it all works :)

 

Mind sharing the files you copied to get things working? I've got a functioning install and I'd like to try the same thing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The file I copies was the Synergy.config file, the only issue I found is the Windows Config is widely different from the Linux Config.

Linux has the following:

{
  profileid:<int>
  screenid:<int>
  userId:<int>
  token:<alphanumeric>
}

I'm at my work machine hence the json is from memory, so if you can copy from linux to linux then that should work.

The windows machines seem to store the same data in binary in a series of *.dat files in the appdata\local folder, didn't get to play with those yet

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, dreffed said:

The file I copies was the Synergy.config file, the only issue I found is the Windows Config is widely different from the Linux Config.

Linux has the following:

{
  profileid:<int>
  screenid:<int>
  userId:<int>
  token:<alphanumeric>
}

I'm at my work machine hence the json is from memory, so if you can copy from linux to linux then that should work.

The windows machines seem to store the same data in binary in a series of *.dat files in the appdata\local folder, didn't get to play with those yet

 

In addition to copying and updating the synergy.conf file from c:\users\<username>\appdata\local\symless\synergy

I also needed to grab some registry keys from an existing system. I exported the following keys from my existing box and imported them on my new machine.

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Synergy]
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Symless\Synergy]

The only side effect is that Synergy is using the old machine name. For me that's fine as I'm decommissioning the old one.

Hope this helps some of you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maybe i can help with the info that it seems not to be a problem with the software (the downloaded version), i tried an old version i had on an old pc and there is no change.

It seems to be a problem with the authentication website.

But still, if i look at the posts this problem persists for way too long. especially since the v2 was not in beta when i bought it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/16/2019 at 9:28 AM, Ionactive said:

Hi All.

I have the latest Beta working fine on three Win 10 PCs. These have been installed for about 6 months and all works well (I just switch them on and Synergy 2 just works). 

Installed today (16 November on a 4th slave PC and getting the same login issue. Says 'You're are all set! Please return to Synergy'. However, the app still says 'login' - so I guess this issue is still on-going today? At least I found this forum as I was going nuts trying to figure out what was wrong. 

Mark

 

well I just downloaded and installed the v2 on a mac and win10 and so far it has been a TOTALLY USE;ES EXPERIENCE as nothing works, there is no DOCS, no where to find the SO-CALLED CONFIGURATION FILE.. what's worst, this seems to be going for quite a LONG while.. what a FRAUD.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/16/2019 at 9:28 AM, Ionactive said:

Hi All.

I have the latest Beta working fine on three Win 10 PCs. These have been installed for about 6 months and all works well (I just switch them on and Synergy 2 just works). 

Installed today (16 November on a 4th slave PC and getting the same login issue. Says 'You're are all set! Please return to Synergy'. However, the app still says 'login' - so I guess this issue is still on-going today? At least I found this forum as I was going nuts trying to figure out what was wrong. 

Mark

 

well I just downloaded and installed the v2 on a mac and win10 and so far it has been a TOTALLY USE;ES EXPERIENCE as nothing works, there is no DOCS, no where to find the SO-CALLED CONFIGURATION FILE.. what's worst, this seems to be going for quite a LONG while.. what a FRAUD.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/16/2019 at 9:28 AM, Ionactive said:

Hi All.

I have the latest Beta working fine on three Win 10 PCs. These have been installed for about 6 months and all works well (I just switch them on and Synergy 2 just works). 

Installed today (16 November on a 4th slave PC and getting the same login issue. Says 'You're are all set! Please return to Synergy'. However, the app still says 'login' - so I guess this issue is still on-going today? At least I found this forum as I was going nuts trying to figure out what was wrong. 

Mark

 

well I just downloaded and installed the v2 on a mac and win10 and so far it has been a TOTALLY USE;ES EXPERIENCE as nothing works, there is no DOCS, no where to find the SO-CALLED CONFIGURATION FILE.. what's worst, this seems to be going for quite a LONG while.. what a FRAUD.

 

On 12/4/2019 at 9:14 AM, hooty said:

Daniel Alarcon (Symless)

Dec 2, 23:00 EST

Hi Mark,

The ETA for the login issue is not yet certain, devs estimate that January 2020 but is not a definite timeframe.

Sorry for the trouble.

Thanks,
Daniel

--
Daniel Alarcon
Synergy Team
Symless

GET A WORKING VERSION OUT FOR CRHST'S SAKE

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/6/2019 at 9:53 PM, mwmwmw said:

In addition to copying and updating the synergy.conf file from c:\users\<username>\appdata\local\symless\synergy

I also needed to grab some registry keys from an existing system. I exported the following keys from my existing box and imported them on my new machine.

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Synergy]
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Symless\Synergy]

The only side effect is that Synergy is using the old machine name. For me that's fine as I'm decommissioning the old one.

Hope this helps some of you.

i CAN'T FIND ANY CONFIG FILES ON THE MACHINES THAT I HAVE, A WIN 10 AND A MAC

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now