Jump to content
Get Synergy | Open a support ticket
Symless Forums
Nick Bolton

Known issue: Synergy 2 sign in bug

Recommended Posts

Nick Bolton

Hi everyone,

We are aware of an issue with signing in on Synergy 2 Beta (which we are fixing). We are currently supporting Synergy 2 Beta for critical bug fixes only (and not new features). Synergy 2 Beta is actually not fully discontinued; we are simply focusing our development efforts on the next major version instead. 

Thanks,
Nick

Share this post


Link to post
Share on other sites
Topher Fangio

Hi, any update on this?

It's been quite a while since I used Synergy but having to move my office to the house is kinda forcing me to have two machines and I would really love to use Synergy again!

Is there any kind of workaround available? It's been almost a month since your post and I'm just now experiencing this.

Thanks!

P.S. I would totally consider a monthly donation to help support this. Have y'all thought about using Patreon or something like that? :)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Axel.se

I assume that this will not be fixed as it seem to have been impossible to log in for a while now?

And the workaround is just to use Synergy 1 instead?

Don't really mind as I think that both of them are really good (when they work)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Infexshun

I am in the same boat. Just switched out one of my machines today... I'm getting the "You're all set! Please return to Synergy"

I even tried switching to version one, but I was unable to get my two machines to sync up.  Any word?  I have a major gig Monday that I needed my usual setup for.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
JackBlack

please fix, same issue here.

Share this post


Link to post
Share on other sites
SJ316

Yeah, same problem here.

Latest Windows 10 Fast Ring update in laptop (which is my second PC, was working great, just that I removed the PC from Synergy because I configured something and could no longer re-login), and Windows 10 latest Slow Ring update in my main PC, nad no longer working.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Gisby

Hi, same issue here,  Win10.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Germanus4711

Same issue using Win10, Mac does not see the PC.

Share this post


Link to post
Share on other sites
CubeXombi

New Win 10 install is stuck in that - "browser authenticates; but doesn't pass token back to app" state. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rhapthorne

Same Problem: new install on MAC Catalina... 

Share this post


Link to post
Share on other sites
ShadeSI

Same issue new install MAC OS X High Sierra

 

Interestingly it works on m y existing Catalina MAc OSX install

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
BNR34

Guys this was all working until 5 days ago... I have tried uninstall / reinstalling to no available. 

I'm going to try version 1 to see if that works =(

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ian Newborn

Over a month new since new devices could be added. Pathetic.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×
×
  • Create New...